Tapahtumakalenteri

Hakaniemen MarkkinatSunnuntai  5.12.2021
Olen paikalla Perussuomalaisten teltalla Hakaniemen markkinoilla sunnuntaina 5.12. klo 10-12
Aloitteeni liha- ja maitotuotteiden lisäämisestä oppilaitoksissa- ja vanhuspalveluissaTorstai  9.12.2021
Kiitoksia Helsingin Uutisille, kun uutisoi aloitteestani: https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4398377
Perussuomalaisten Helsingin piirin syyskokousLauantai  11.12.2021 - Valkea talo

HYVÄ HELSINGIN PIIRIN JÄSEN, ÄÄNESTÄ HELSINGIN PIIRIN PUHEENJOHTAJAKSI SYYSKOKOUKSESSA 11.12.21 JUHANI STRANDÉN!

Lukuisten pyyntöjen johdosta, olen päättänyt lähteä ehdolle piirin puheenjohtajaksi. Olen ollut pitkään mukana Helsingin piirin toiminnassa ja kokemusta hallitustyöskentelystä löytyy varapuheenjohtajan tehtävistä ja varsinaisena jäsenenä sekä varajäsenenä toimimisesta jo 10 vuoden ajalta. Toimin myös Helsingin valtuustoryhmän jäsenenä ja varavaltuutettuna jo toista valtuustokautta.

Olen toiminut useissa luottamustehtävissä mm. Helsingin kaupungin tarkastuslautakunnan jäsenenä viime valtuustokautena, jossa olin 1. toimikunnan varapuheenjohtajana ja johon minut valittiin eri puolueiden toimesta yksimielisesti. Lisäksi olen toiminut Stadion säätiön hallituksen jäsenenä ja käräjäoikeuden lautamiehenä 9 vuoden ajan. Muita tehtäviäni ovat olleet mm. Helsingin Kaupunginmuseon johtokunnan jäsenen tehtävä sekä nyt nimettynä Helsingin kaupunkiympäristötoimialan ympäristö- ja lupajaoston jäseneksi. Lisäksi Helsingin piiri on valinnut minut uudestaan puoluevaltuuston kokousedustajakseen seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi. Valtuustoryhmän edustajana olen ollut mukana Helsingin Kaupungin strategianeuvoitteluissa ja budjettineuvotteluissa jo viitenä vuotena.

Helsingin piirihallitus tarvitsee nyt osaamista ja kokemusta, johon olen itse sitoutunut 100%:sti. Tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellytyksenä on toimivan ja kokemusta omaavan piirihallituksen kokoaminen. Vuorovaikutuksen ja tiedonkulun tulee olla mahdollisimman tiivistä eri sidosryhmien valtuustoryhmän, puolueen johdon ja puheenjohtajiston välillä. Tähän minulla on valtuustoryhmän jäsenenä parhaat edellytykset.

Helsingin piirihallituksen järjestelmän tulee toimia mahdollisimman tehokkaasti jäsenistön etuja valvoen. Piirihallituksen sisäisessä ja ulkoisessa tiedottamisessa on parantamisen varaa. Jäsenistö täytyy ottaa toimintaan mukaan, tiedottaa heille avoimesti ja aktiivisesti piirin tapahtumisesta, toiminnasta ja myös tähän puheenjohtajalla tulee olla aikaa käytettävissä. Puheenjohtajan tulee olla jäsenistön tavoitettavissa sähköisten kanavien sekä myös puhelimen välityksellä ja vastata jäsenistön yhteydenottoihin. Tulevat eduskuntavaalisuunnitelmat ja kiertueet sekä näiden varasuunnitelmat täytyy hoitaa osaavasti ja ammattimaisesti aiemmista kokemuksista ja virheistä oppineena. Ajankäyttö tehtävien hoidossa täytyy olla optimaalista, sitä täytyy tehdä täysipäiväisesti ja siihen täytyy olla sitoutunut. Olen aiemmin tarvittaessa joutunut puuttumaan tapahtuneisiin ylilyönteihin ja epäkohtiin sekä opastamaan säännönmukaiseen toimintatapaan.

Tule äänestämään henkilöä, jolla oikeasti on aikaa ja kokemusta hoitaa puheenjohtajan tehtäviä ja joka vastaa jäsenten yhteydenottoihin kentältä myös puhelimitse. Kokous järjestetään Valkoisella talolla, Ilkantie 5, Pohjois-Haaga 11.12.2021.

Kevätkokous alkaa klo 12, jonka jälkeen on vuorossa syyskokous, jossa asiasta äänestetään.

Olen tavattavissa Hakaniemen markkinoilla sunnuntaina 5.12 klo 10-12 Perussuomalaisten teltalla. Tervetuloa!

Uusi_Juhani_Stranden.jpg