Suomen Uutisten kooste, Helsingin Perussuomalaisten Valtuustoryhmän edustajia videohaastattelussa:

ENNÄTYSMÄÄRÄ TYÖTTÖMIA PALKANSAAJIA. NYKYINEN HALLITUS ON AJANUT TYÖPAIKKOJA JA TEHTAITA ULOS SUOMESTA ENNÄTYSTAHTIIN.

UPM:ää Kaipolan tehtaan sulkemisesta tylyttänyt pääministeri ei esittänyt kritiikkiä Stora Ensoa kohtaan. https://www.is.fi/politiikka/art-2000007930140.htm...

Stora Enson Kemin tehdas ei kannata, hallituksen puokkoileva ilmastopolitiikka tuo epävarmuutta alalle.

https://www.iltalehti.fi/talous/a/3494e6d3-7b06-4b...

Suomen metsät kasvavat enemmän, kuin koskaan!

Nykyinen hallitus heikentää taas työntekijöiden työllistymistä ideologisella ilmastopolitiikalla:

Pääministeri Sanna Marin Nesteen jalostamon ja työpaikkojen siirtyminen Rotterdamiin on osa vihreää siirtymää:


Twitter harrastaa ennakkosensuuria

Tänään 28.8.2020 Tein twiittauksen, jossa kritisoin Sanna Marinin ja hallituksen työllisyystoimenpiteitä. Twiittini poistettiin samantien. On huolestuttavaa, että sosiaalinen media käyttää ennakkosensurointia avoimesta mielipiteestä. Arvioi itse twiittiäni, onko moderaattori tietyn puoluekannan edustaja?

@MarinSanna ja vihervasemmistohallitus on onnistunut ylittämään tavoitteeseensa #6-tunnin työpäivän. Kehitys on nyt johtanut 0-tunnin työpäivään #vappusatasen tapaan tulot ovat tipahtaneet 0€

Sipilä, Orpo ja Poha peittelevät tietoisesti tuhansia ulkomaalaisten raiskauksia?

Jussi Halla-ahon twitter tili on blokattu. Perussuomalaisia eduskuntavaaliehdokkaita yritetään vaientaa ympäri Suomen.

Asiasta on nyt vaiettu liian pitkään pienten lasten kustannuksella. Epäonnistunut kotouttaminen, turvapaikanhakijoiden ja ulkomaalaisten tuhannet seksuaalirikokset ja raiskaukset on salattu, jotta Suomen kansa ei nousisi kapinaan.

Oulun tapaukset ovat vain jäävuoren huippu. Sisäpiirilähteen mukaan hallituksen epäonnistunut ulkomaalaispolitiikka on johtanut tilanteeseen, jossa totuutta ei uskalleta kertoa Suomen kansalle Perussuomalaisten kannatuksen nousun pelossa, vaan lapsiraiskaukset salataan. Oikeudessa syytteessä olevien seksuaali- ja raiskausrikoksissa vilisevät ulkomaalaiset nimet ovat jääneet vähemmälle huomiolle eri käräjäoikeuksissa. Ongelmien laajuutta kuvaa se, että poliisia on kielletty tiedottamasta asiasta ja kertomasta epäiltyjen etnisyyttä tai rikostaustoja. Nykylainsäädännön salliessa oikeuslaitosten ”ehdonalaiset rangaistukset” edesauttavat ilmiön kasvamista ja tekojen uusimista.

Onko Sipilän ja Orpon kuuluisa”arvopohja” sallia lapsenraiskaajien kulkeminen vapaana kansalaisten keskuudessa ja salata se?

Juhani Strandén (PS) varavaltuutettu, eduskuntavaaliehdokas Helsinki, kahden lapsen isä

Linkki ulkomaalaisten rikoksiin vuosina 2015-2018, pelkästään viime vuonna rikoksia oli 8-sivun verran: https://mvlehti.net/2019/01/08/maahanmuuton-vapaan...

Onko mediassa ennakkosensuuria?

Kommentoin aiemmin alla esittämäni mietteeni 24.8 klo 6.30 Iltalehden juttuun"Enemmistö suomalaisista kaipaa nyt kovaa maahanmuuttopolitiikkaa"

Huomasin klo 9.00, että kommenttini ja koko kommentointiosio oli poistettu Iltalehden toimesta. Laitoin asiasta viestiä IL:n vastaavalle päätoimittajalle Kari Kivelälle ja kopion päätoimittajalle sekä kysyin ko.jutusta: Kirjoitin kommentointi osioon asiallisen palautteen n. klo 6.30, otsikolla:Nyt riittää poliittisten päättäjien taas tapahtuvat twiittailut: "pahoitellaan tapahtunutta", n. klo 9.00 aikaan lukiessani uutista, koko komenttiosio on poistettu,
mitään ilmoittamatta.

Harrastaako Iltalehti ennakkosensuuria, asiallisten mielipiteiden ilmaisuvapauden suhteen vai onko päätös ollut polittiinen?
Allekirjoitin viestin omalla nimelläni ja puoluekannallani.

Juhani Strandén (PS)Helsingin kaupunginvaltuuston 3.varavaltuutettu

Vastauksena tuli:

Selvitämme asiaa. Koska kommentointtialustana käytämme FB:a (joka ei ole teknisesti paras mahdollinen ratkaisu), aiheuttaa se myös häiriöitä – etenkin applikaatioissa. Päätös voi olla myös moderoinnin tekemä. Kiitos palautteesta. Kari Kivelä
Vastasin: Hienoa, että asia on "teknisen" häriön osalta, saatu kuntoon.

Nyt riittää poliittisten päättäjien taas tapahtuvat twiittailut: "pahoitellaan tapahtunutta"

Turun puukotusisku oli järkyttävä esimerkki siitä miten sinisilmäisesti suomalaiset ovat suhtautuneet laittomasti maassa oleviin kielteisen turvapaikka päätöksen saaneisiin, jotka tulevat muualta kuin länsimaisesta kulttuurista, vaikka tästä on jo varoiteltu. Silmien pitäisi nyt aueta ja politiikkojenkin ymmärtää, etteivät laittomasti maassa olevat henkilöt voi toimia normaalisti yhteiskunnassa, vaan heidät pitää välittömästi kielteisen turvapaikkapäätöksen saatuaan sijoittaa palautuskeskuksiin ja pikakäännyttää ensitilassa maasta. On esimerkkejä joissa laittomasti maassa olevat ovat syyllistyneet rikoksiin ja rikoksien suunnitteluun mm. raiskauksiin ja ryöstöihin, ennen palautustaan kotimaahansa ja välttääkseen näin rikollisen toiminnan seuraamukset.(HU20.4.2017)

Schengen sopimuksesta irtaantuminen tai sen tulkitseminen kriisitilanteessa siten, että, jos kansalaisten turvallisuus on vaarassa, passintarkastusten käyttöön ottaminen on mahdollista, niin pitkäksi aikaa, että turvapaikkaturismi on saatu loppumaan. Turvapaikkastatus pitää poistaa välittömästi niiltä henkilöiltä, jotka lomailevat maassa, josta ovat paenneet ja nostavat täällä sosiaaliturvaa. Suomen on kiristettävä turvapaikkapolitiikkansa sille tasolle, että kenellekään Suomeen tulevalle maahantulijalle ei myönnetä turvapaikkaa, vaan turvapaikanhakijat otettaisiin ainoastaan pakolaisleireiltä nykyisen pakolaiskiintiön puitteissa. Tämä mahdollistaisi oikeassa hädässä olevien naisten ja lasten auttamisen ja näin lähetettäisiin signaali ihmissalakuljettajille, ettei suomeen kannata hakeutua useiden turvallisten maiden läpi paremman sosiaaliturvan perässä. Valtio ja erityisesti Helsingin kaupunki ei saa olla missään rikollisessa toiminnassa mukana. Lainsäädännössä on mahdollista antaa niskoittelusta vankeutta henkilöille, jotka piilottelevat tai majoittavat rikollisia/laittomasti maassa olevia. Nyt pitää poliisin ja oikeusviranomaisten ottaa järeät keinot käyttöön suojellakseen suomalaisia terroristiuhalta ja ennalta ehkäistä, että vastaavaa ei enää jatkossa pääsisi tapahtumaan.

Juhani Strandén (PS)Helsingin Kaupunginvaltuuston 3.varavaltuutettu

Rinnakkaisyhteiskuntien syntyminen estettävä (TS 23.8.2017)