Tapahtumakalenteri

Hakaniemen markkinatSunnuntai  1.3.2020 - Hakaniemen Tori
Tervetuloa Hakaniemen Torille 1.3.20 sunnuntaina Perussuomalaisten teltalle. Itse olen paikalla klo 11-12
Paneelikeskustelu Malmin lentokentän luontoarvoista PERUTTU!Lauantai  14.3.2020 - Malmin VPK-talo

Olen itse Tapahtuma peruttu koronaviruksen takia!

Perussuomalaisten panelistina la 14-16 Malmin VPK-talolla.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Kaupunginvaltuuston kokousKeskiviikko  25.3.2020 - Kaupungintalo

Eilen 25.3 tein Helsingin kaupunginvaltuustossa pormestari Vapaavuorelle kyselytunnilla seuraavat kysymykset, joihin hän ei vaivautunut edes vastaamaan."Pormestarin tiedottaminen on ollut viime viikkoina ristiriitaista mm. koulujen sulkemisen osalta verrattuna hallituksen linjauksiin. Helsinkiläiset ovat tilanteesta huolissaan ja kaipaavat asioiden suoraan sanomista. Ihmiset eivät ole kovin vakuuttuneita nykyisestä tiedottamisesta, vaan haluavat tietää pahimman skenaarion sairastuneiden osalta mihin tilanne voi johtaa?

Kuinka laittomasti maassa olevat on eristetty(tällainenhan henkilö ei nytkään noudata lakia) ja onko kaupunki heidän osaltaan tehostanut palautusprosessikäytäntöjä ja maasta poistamista hallituksen linjauksen mukaisesti kansallisen turvallisuuden, mahdollisen karanteenin rikkomisen ja terveydellisten uhkien takia?"Puheenvuoroni löytyy videolinkistä kohdasta 36.40.

Suomi Rata hankkeesta kohdassa 6 toin esille kokonaiskustannukset 154,72milj., josta Helsingin osuus 14,35% osuudella on n. 22.2milj. Onko tässä muuttuneessa tilanteessa vaarana, että Kuntien maksukyvyn heikkeneminen nykyisessä koronatilanteessa aiheuttaa sen, että Helsinki joutuu lunastamaan muiden kuntien osakeosuuksia ja sijoittamaan hankkeeseen suunniteltua enemmän ja kuinka paljon budjetti tulee liikkumaan ylöspäin tulevaisuudessa? Tämä kysymykseni näkyy videon kohdassa 1:01:00

https://www.helsinkikanava.fi/fi/web/helsinkikanava/player/webcast?eventId=42039095&playerId=31375564&assetId=51177502

Poikkeusolot kaupunginvaltuuston kokouksessa, valtaosa valtuutetuista istui juhlasalissa, poikkeuksellisesti valtuustosalissa oli vain n. 1/3 osa valtuutetuista.

Poikkeusolot_Kaupunginvaltuustossa.png

Poikkeusolot_Kaupunginvaltuustossa2.png

IMG-4416.JPG

IMG-4417.JPG

HOK-ELANTO VAALITTorstai  26.3.2020 - Maanantai 6.4.2020 - Äänestyslipukkeet toimitetaan kotiin viikon 13 aikana

KIITOKSIA KAIKILLE HOK-ELANTO VAALEISSA ÄÄNESTÄNEILLE, SAIN 71 ÄÄNTÄ JA SIJOITUIN PERUSSUOMALAISTEN LISTALLA SIJALLE 37. VALITUIKSI PERUSSUOMALAISISTA TULIVAT: MIKA RAATIKAINEN, MARI RANTANEN, ARJA JUVONEN JA MIKA NIIKKO, ONNITTELUT VALITUILLE!

Nyt kaikki Hok-Elannon jäsenet äänestämään Perussuomalaista ehdokasta HOK-Elannon edustajiston vaaleissa. Äänestyslipukkeet toimitetaan koteihin ja palautetaan postitse. Myös sähköinen äänestys on mahdollista. HOK-Elanto toimittaa tarkemmat tiedot postitse viikon 13 aikana.

Perussuomalaiset ovat - Helsinki-Uusimaa listalla, josta yritetään saada mahdollisimman monta ehdokasta ajamaan edustajistoon tavallisen suomalaisen kaupassakävijän etua. Kotimaista ruokaa edulliseen hintaan, ilman että tuottajaa riistetään. Itselläni on lisäksi tavoitteena, että taataan suurena työllistäjänä Suomalaisten työpaikat ja mahdollistetaan jatkossa myös Suomalaisten opiskelijoiden työpaikat, jotka ovat joutuneet tällä hetkellä toisen luokan kansalaisen asemaan S-ryhmän suosiessa monikulttuurisia työntekijöitä.

https://youtu.be/qmxNsneaDwg 

Hok_elanto_vaalit_Juhani_2.png

Tapahtuman kotisivut